АНИМАЛИЯ

Франчайз Анималия

Всеки амбициозен предприемач, който иска да стартира свой бизнес вече има тази възможност с франчайза на Анималия благодарение на Franchising.bg . От тази година може да се възползва от възможността да станете част от нашето голямо и развиващо семейство.

Ние от Анималия сме първата в България франчайз верига зоомагазини и предлагаме на своите партньори иновативен и печеливш бизнес, коректно отношение, както и възможността да ви споделим нашето ноу-хау, което сме градили години, портфолио от над 7500 артикула и верига от 20 зоомагазина в гр.Варна и страната с марката Анималия.

Подкрепата, която франчайзполучателите ни получават включва петдневно обучение в един от нашите разработени обекти във Варна, софтуер, с който да управляват бизнеса си, както и складовата си наличност.Франчайз Анималия Ще се възползвате и от преференциални цени на нашите стоки, които са известни с отличното си качество. Също така за вас ще има ежемесечни промоции, както и разнообразни рекламни материали.

Инвестицията, която франчайзополучателят ще направи зависи от размера на обекта, който желае да открие. Франчайз партньорите на Анималия имат гарантирана територия за единствен обект за населено място до 20 000 души, както и гарантиран единствен обект в един търговски център.

Успехът на франчайзополучателите на Анималия се дължи на високото качество на храните и аксесоарите, които предлагаме, но и на това, че веригата успява да поддържа едни от най-конкурентните цени на пазара. Това са и причините, които правят стоките ни лесно продаваеми. Те са изключително внимателно подбрани и са различни и интересни от масовия асортимент. Анималия държи предлаганите стоки да са осигурени от едни от най-добрите производители на този в този бранш. Крайният клиент на Анималия е редовен и лоялен, защото знае, че при нас ще намери разнообразие, добри цени, отношение и професионализъм.

Тенденциите на пазара показват, че културата на хранене на домашните любимци се повишава с всяка година, което гарантира на франчайз партньорите на Анималия, че ще станат част от развиващ се бранш с големи перспективи с подкрепата на известна и успешна компания - Анималия.

Първоначална еднократна такса: 1500 лева с ДДС
Месечна такса: Няма
Срок на договора: 5 години
Допълнителна инвестиция: В зависимост от обекта, минимум 5000 лева

Ако проявявате интерес към нашето бизнес предложение, попълнете следната  форма за кандидатстване:

Форма за кандидатстване:

Попълнете формата и ние ще се свържем с вас

  
 
  

Обадете се сега на 0894 456 108 и станете наш партньор!

Доставката до адрес в цялата страна е БЕЗПЛАТНА при направена поръчка на стойност над 50 лв!