Играчка плюш Maxou Corde Zolux с въже /видове/
14.70 /бр. Изчерпан


Играчка плюш Maxou Corde Zolux с въже /видове/

 

Играчка плюш Maxou Corde Zolux сива с въже            Код: 480167GRI

Играчка плюш Maxou Corde Zolux оранжева с въже     Код: 480167ORA

 

Нова колекция екологични плюшени играчки за кучета, изработени от мека плюшена материя и пълнеж от 100% рециклиран полиестер. "Maxou" са предназначени за кучета от всички породи, размери и възрасти.
Основната функция на играчките е да стимулират психически и емоционално кучето и да му позволят да дъвче. Играта с тези видове обекти също може да бъде важен фактор за промяна на нежеланото поведение. Играчките "Maxou" имат шумолещи елементи, сензорни ефекти върху кучето и пластмасови елементи, които помагат на младите кучета да се справят с очарованието на растящите зъби и да задоволят естествената нужда от дъвчене. В допълнение, един вид е снабден с памучна връв, благодарение на която играчката може да се превърне в дрънкане, което ви позволява да разтоварвате енергия, докато играете заедно и да затегнете връзката със собственика.
В зависимост от темперамента на животното, неговите навици и броя и вида на играчките, които има, плюшените животни могат да действат като пухкава играчка, за която животното ще се грижи поради привързаността си към нея.

вътрешността на играчката е изработена изцяло от 100% рециклиран полиестер
- колекция, предназначена за кучета от всички породи, размери и възрасти
- позволява умствена и физическа стимулация и може да се използва като инструмент за контрол и промяна на поведението на животното
- шумолящи елементи, памучен шнур
- пластмасови елементи, които действат като гризалки
- предлага се в четири вида, в два цвята: оранжев и сив
- размери: 21 х 5 х 18 см

 

Произход: Zolux Франция

 

 

Обадете се сега на 0700 299 20 или 052 / 50 60 88 и станете наш партньор!

Доставката до адрес в цялата страна е БЕЗПЛАТНА при направена поръчка на стойност над 100 лв!