Maxima Mini Adult 20 кг 27/17 Breeders
0.00 /бр. Обади се

Произход: Cotecnica - Испания

Cotecnica Maxima Mini Adult 27/17 - пълноценна храна за кучета малки породи / до 10 кг. / и възраст над 12 месеца.

Супер премиум храна с 30% прясно месо.

Уникални хранителни качества.

Cotecnica Maxima представя храна от най вискоко качество, направена с пресни и естествени съставки за да отговарят на хранителните нужди на домашните любимци.

Кучета и котки се нуждаят от храна, богата на протеини, за правилното изграждане и поддържане на мускулите, скелетната система, кожата и козината.

Пресните меса включени в тези храни, не са били подложени на какъвто и да е вид предварителна промишлена обработка.

Cotecnica Maxima включва 30% прясно птиче месо (пилешко, пуешко и т.н.) или агнешко месо като основна съставка, осигуряваща най-високо качество протеин, висока смилаемост и изключителен вкус.

Благодарение на нашата уникална технология за обработка, всички продукти, които се съдържат са със запазени качества.

Формулирана специално за малки породи.Тя осигурява балансирано количество протеини и мазнини, за да се отговори на необходимостта от по-високи нива на енергия, като се избягват излишните килограми. Малкият размер и формата на крокетите я правят много примамлива и лесно смилаема.

Опаковка:20 kg

Състав: Птиче месо (. 30% мин. прясно птиче месо преди екструзия); ориз (10%); пшеница; царевица; пшенични трици; животинска мазнина; царевичен глутен; рожков; рибно брашно; пиле дайджест; рафинирано рибено масло 1% (18% DHA); ленено семе (1%); бирена мая; дехидратирани яйца; фрукто и мано олигозахариди; цвекло; натриев хлорид; калиев хлорид; тетранатриев пирофосфат; цитрусови растителни екстракти (полифеноли); розмарин и соя (токофероли).

- Неустоим вкус: Богата на протеини от прясно месо които придават изключителен вкус.

- Оптимално храносмилане: Прясно пиле и ориз, са отличен източник на протеини и въглехидрати, които са лесно смилаеми, осигуряват високи нива на усвояване на хранителните вещества.

- Грижа за кожата и козината: Балансирана комбинация от омега 3 и 6 мастни киселини гарантира здрава кожа и копринена козина.

- Имунна защита: Съединение на органични минерали, омега 3 и омега 6, витамини и фрукто-олигозахариди, помагат за укрепване на имунната система.

- DHA: Подобрява мозъчното развитие: Нашата формула включва DHA добавка за подобряване на развитието на мозъка и способностите за обучение.

- Дълъг и пълноценен живот: Тя включва биофлавоноиди и полифеноли, с естествени антиоксиданти, които да допринесат за борбата срещу стареенето на клетките, което води до по-дълъг, с по-добро качество и по-активен живот.

Обадете се сега на 0700 299 20 или 052 / 50 60 88 и станете наш партньор!

Доставката до адрес в цялата страна е БЕЗПЛАТНА при направена поръчка на стойност над 50 лв!