Optima Energy Premium Dog 20 кг 29/15
0.00 /бр. Обади се

Произход: Cotecnica - Испания

Cotecnica Optima Energy 29/15 - пълноценна храна за работни кучета, с висока активност, живеещи на открито, бременни и кърмещи, подходяща за всички породи.

Cotecnica Optima е първият продукт, в рамките на своя ценови сегмент дкойто включва прясно месо.Сега ние можем да Ви предложим изключително качество, като същевременно се запазва разумна цена.

Кучетата се нуждаят от храна, богата на протеини, за правилното изграждане и поддържане на мускулите, скелетната система, кожата и козината.

Cotecnica Optima използва птиче месо и агнешко месо, които са признати като месата с най-високо качество протеин, по-лесно смилаеми и с по-добър вкус.

Подходящ за кучета с високо ниво на физическа активност, работни и спортни кучета, живеещи на открито, бременни и кърмещи. С високо съотношение на мазнини, които осигуряват източник на концентрирана и стабилна енергия, която е лесно смилаема.Високото ниво на протеини осигурява поддържане на мускулатурата в перфектно състояние, като се избягва загубата на мускулна маса.

Обадете се сега на 0700 299 20 или 052 / 50 60 88 и станете наш партньор!

Доставката до адрес в цялата страна е БЕЗПЛАТНА при направена поръчка на стойност над 50 лв!