Optima Lamb&Rice Premuim Dog 20 кг 25/14
0.00 /бр. Обади се

Произход: Cotecnica - Испания

Cotecnica Optima Lamb & Rice 25/14 - пълноценна храна с агнешко месо, подходящ за кучета чувствителни към храносмилателни и кожни проблеми, подходяща за всички породи.

Cotecnica Optima е първият продукт, в рамките на своя ценови сегмент дкойто включва прясно месо.Сега ние можем да Ви предложим изключително качество, като същевременно се запазва разумна цена.

Кучетата се нуждаят от храна, богата на протеини, за правилното изграждане и поддържане на мускулите, скелетната система, кожата и козината.

Cotecnica Optima използва птиче месо и агнешко месо, които са признати като месата с най-високо качество протеин, по-лесно смилаеми и с по-добър вкус.

Формула на базата на съставки, избрани поради тяхната ниска способност да причини алергии;тази храна е подходяща за животни, които са чувствителни към храносмилателни и кожни проблеми. Направена с агнешко като високо-апетитен алтернативен източник на протеин и ориз, като основен източник на въглехидрати, с което се осигурява висока храносмилателна толерантност.

Обадете се сега на 0700 299 20 или 052 / 50 60 88 и станете наш партньор!

Доставката до адрес в цялата страна е БЕЗПЛАТНА при направена поръчка на стойност над 50 лв!