Специализирани мокри кърпи PetShine 15 бр /видове/
5.50 /бр. Изчерпан


Специализирани мокри кърпи PetShine 15 бр /видове/

 

PetShine INTIME-мокри кърпи за интим 15 бр
Кърпичката PETSHINE е мека кърпичка за еднократна употреба за почистване на деликатните зони на кучета и котки, формулирана с вещества от естествен произход. Извършва почистващо и успокояващо действие, като допринася за правилната хигиена. Съдържа екстракт от алое и лайка с успокояващ и освежаващ ефект. С розова вода

Опаковка от 15 бр.
Размери 20 х 20 см.

Код: 04253

За употреба само с домашни любимци.

PetShine OCCHI-мокри кърпи за очи 15 бр

Тези кърпички са идеални за хигиена и почистване на зоната около очите на вашия домашен любимец. Използвайте ги, за да премахнете излишните сълзи, като избягвате образуването на петна и възможни инфекции на сълзите.
Дезинфекциращите кърпички са деликатно парфюмирани благодарение на съдържащата се в тях лайка. В допълнение към приятния аромат, лайката има и омекотяваща и успокояваща функция. С кърпичките за кучета можете да поддържате домашния си любимец винаги чист и дезинфекциран!
Антибактериалните кърпички са без парабени, напълно хипоалергенни. Почистващите кърпички са напоени с парфюмиран разтвор без алкохол, който нежно почиства вашия домашен любимец.

Опаковка от 15 бр.
Размери 20 х 20 см.

Код: 04252

За употреба само с домашни любимци.

PetShine ORECCHIE-мокри кърпи за уши 15 бр

Меки кърпички за еднократна употреба за хигиена на ушите на кучета и котки, формулирани със съставки от естествен произход. Внимателно отстранете восъка и миризмите, като се грижите за здравето на ушите на вашия домашен любимец. Кърпичките Petshine, от устойчива материя, са формулирани с масло от чаено дърво, известно със своите лечебни свойства, овлажнено с овлажняващ, омекотяващ и защитен агент, който зачита естественото pH, предназначен за почистване на уши и уши на кучета и котки. В края на деня или след разходка в парка, за да предотвратите натрупването на восък и мръсотия и след това да се превърнат в по-сериозен проблем, кърпичките са идеалното решение. Уникалната комбинация от масла помага за защита на деликатния хидролипиден и микробен баланс на кожата в областта на ушите. Незаменим във всички случаи, когато има нужда от прецизно и нежно почистване на зоната на ушите. Почистете ухото, като използвате кърпичката за почистване на уши/уши, внимателно в областта на ухото, за да почистите и премахнете всички секрети и мръсотия.

Опаковка от 15 бр.
Размери 20 х 20 см.

Код: 04250

За употреба само с домашни любимци.

Произход: Италия

 

Обадете се сега на 0700 299 20 или 052 / 50 60 88 и станете наш партньор!

Доставката до адрес в цялата страна е БЕЗПЛАТНА при направена поръчка на стойност над 100 лв!