Lenda Adult Mini Light & Sterilized 2 кг
39.90 лв./бр. Изчерпан


Пълноценна храна за израснали кучета с мини или малки размери със заседнал начин на живот, кастрирани или с тенденция към наднормено тегло. Нискокалорична и вкусна рецепта? Разбира се, че е възможно! Благодарение на подбраните съставки, в които са комбинирани мазна риба като сьомга, птиче месо и крил с изключително качество и вкус, като същевременно съдържа необходимите хранителни вещества, за да се улесни контрола на теглото или безопасното отслабване.Съдържа 78% животински протеин. С ниско съдържание на калории.

Рецептите са без оцветители и консерванти от химически синтез. В допълнение, те не включват пшеница, мляко или червено месо, тъй като те са силно алергенни съставки за кучета.

Състав: мазна риба 24,5% (дехидратирана сьомга 49%, прясна сьомга 40,5%, хидролизат от мазна риба 10,5%), птиче месо 15%, царевица, малцов ечемик, ориз, леща, грах, филтрирана пилешка мазнина 3%, брашно от рожков, лигноцелулоза, картофено нишесте, бирена мая (източник на мананолигозахариди MOS), дехидратиран крил  (източник на Oмега 3-мастни киселини и астаксантин) 2%, масло от сьомга (източник на Омега 3-мастни киселини, EPA и DHA) 2%, минерални вещества

Обадете се сега на 0700 299 20 или 052 / 50 60 88 и станете наш партньор!

Доставката до адрес в цялата страна е БЕЗПЛАТНА при направена поръчка на стойност над 100 лв!