PowAir Block /видове/
19.80 /бр. Изчерпан


Елиминирайте миризмите безопасно и трайно с PowAir Block, доказан индустриален неутрализатор на миризми на основата на етерично масло. За използване в малки площи. Предлага се в 3 освежаващи аромата.

Непрекъсната неутрализация на миризмата
PowAir Blocks елиминират лошите миризми безопасно и трайно от въздуха. Това е доказан неутрализатор на миризми на основата на етерично масло, наситен с освежаващи ароматни аромати. Неутрализатор на миризми в твърда форма. Това е сложна формула от етерични масла – екологично чисти и лесни за използване във вашия дом и бизнес и може да се използва около хора и домашни любимци.

Неутрализатор на миризма за всяка среда
PowAir Blocks са идеални за миризми на домашни любимци около кошници за кучета, тави за отпадъци и тоалетни. Автомобилите, лодките и моторните къщи са подходящи за блокове, особено когато са били на склад и са подложени на влага или мухъл. Блокът ще освободи мощния си агент за неутрализиране на миризми и ще запази мястото свободно от нежелани миризми. Той е много ефективен и в други малки зони и пространства като шкафове, складове за боклук, бани, килери, фоайета, тавани, кухни и спални. Просто махнете капачката и поставете контейнера на желаното от вас място.

 

PowAir Block Apple 170 г-Ароматизатор ябълка     Код: PBK-170DW-AC

PowAir Block Pass fruit 170 г-Ароматиз Маракуя    Код: PBK-170DW-PF

PowAir Block Trop breeze 170 г-Ароматиз.тр. бриз Код: PBK-170DW-TB

 

Обадете се сега на 0700 299 20 или 052 / 50 60 88 и станете наш партньор!

Доставката до адрес в цялата страна е БЕЗПЛАТНА при направена поръчка на стойност над 100 лв!